mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes104

Online : 4
Vaša IP : 44.204.99.5
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 39/2018
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 01 Október 2018 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

tentoraz pestrý víkend – na programe bolo finálové kolo Extraligy, a vo svete snookru sa hral ďalší veľký turnaj v Číne

 

Extraliga družstiev, finálový deň

Neviem, kto to žreboval, či losoval, ale dobre to spravil, lebo posledné kolo bolo plné napätia, v každom zápase o niečo išlo a jedine Prešov mohol hrať v kľude. Ale ako tak na to pozerám, tak teoreticky mohol vlastne vypadnúť aj Prešov (vysoká prehra s Trnavou a Ružomberok vysoká výhra s Trenčínom). Prešov však vyhral s Trnavou 6:3 a posunul ju do 2. ligy. Druhý zápas o záchranu bol vyrovnaný, napokon sa z tesnej výhry 5:4 a záchrany tešil Trenčín. O tom, že to bolo „natesno“ svedčí výsledok 8:7 pre Husáka v hre č.10 proti Priesolovi.

Naši hrali priamy zápas o 3. miesto proti 1. BC Lavos Bratislava, obe družstvá mali pred zápasom bilanciu 4 výhry a 2 prehry. Naši zápas zvládli na jednotku, po osmičkách bolo 3:0 a už po deviatkach bolo 5:1. Bronz teda napokon chalani s prehľadom obhájili.

Zápas o titul bol vyrovnaný – ako sa dalo čakať. Zápas lepšie začalo Komárno, po osmičkách viedlo 2:1. Aj deviatku vyhralo Komárno 2:1, keď Koles porazil Koniara 9:4 a za stavu 4:2 potrebovalo ELITE vyhrať všetky desiatky – a nepodarilo sa, vyhrali dve, Koles totiž porazil Kováča 9:4 a zabezpečil titul pre Komárno.

Kompletné výsledky nájdete TU

 

Evergrande China Championship, Huanghzou, Čína

Veľký turnaj v Číne, dvaja Číňania v semifinále, ale vo finále staré známe tváre – Higgins a Selby. Celý zápas bol dramatický a vyrovnaný, už už to vyzeralo na výhru Higginsa, ktorý vyhral 17. frame na čiernej guli a v ďalšom frame za stavu 9:8 viedol 48:0. Selby však frame otočil, a keď Higgins nedal nie ľahkú, ale hrateľnú červenú popri krátkom mantineli v rozhodujúcej hre, Selby zahral víťazný nábeh a vyhral 10:9. Je to jeho 15. vyhraný turnaj v kariére, a zároveň si upevnil post svetovej jednotky – výhra bola nezanedbateľných 150000 libier. Čo sa týka Higginsa, asi aj sám pripustí, že je rád, že sa dostal až tak ďaleko – za celý turnaj totiž nezahral ani jediný century break.

Kompletné výsledky nájdete TU

 

Ďalší program:

V sobotu 6. a nedeľu 7.10. sú na programe MSr juniorov v hrách č.9 a 10 v Ružomberku. O týždeň neskôr, v sobotu 13.10. je na programe posledné prvoligové kolo, naša rezerva by mala hrať doma s Malackami. V nedeľu 14.10. je na programe 8. kolo Kanianskych biliardových hier – hráme hru č.10 a snooker

 

Posledná úprava Pondelok, 01 Október 2018 09:20
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok