mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes62

Online : 5
Vaša IP : 44.201.96.213
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 23/2018
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 11 Jún 2018 00:00

doplnené 18/6

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

vyzerá to tak, že dovolenková sezóna pomaly získava prevahu - cez víkend sa hralo len 4. kolo Junior cupu v Prešove - zišlo sa 8 hráčov, všetko z Prešova a Kľušova. Zahrali si každý s každým, víťazne vyšiel z turnaja - a bez jedinej prehry - Kristián Mrva, druhý skončil s 2 prehrami Dano Lang a tretí tiež s 2 prehrami Filip Malaník. Kompletné výsledky nájdete TU

Ďalší program:

V sobotu 23.6. je na programe Senior cup, 4. kolo, hra č.9 v Trenčíne, my hráme v 1. lige odložený zápas s BK Topoľčany a ešte je aj Staropramen cup v herni ARENA Ružomberok. A o týždeň neskôr už len povinné dohrávky ligových súťaží - a hurá leto :-)

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

pomaly sa začína sezóna, ale nie biliardová – dovolenková. Takže už je aj tých biliardových záležitostí pomenej, a ak nejaká je, je na nej pomenej hráčov – veru nie každému sa chce v tomto dusne dusiť sa v herni. No ale pár takých sa predsa len našlo, tak sa poďme pozrieť, kdeže sa to dusili :-)

 

Challenge tour, 3. kolo, hra č.9, Trenčín

Ako inak si vysvetliť iba 23 hráčov na obľúbenom turnaji, kde ich dokáže byť aj 40+? Nuž, asi len tým počasím. 23 hráčov hralo 2KO skrátené od 8, z vyhratej strany postúpili domáci Igaz, Mattia Scodinu a Roško, spolu s nimi aj Fekete z Malaciek, z prehratej ich doplnili Hraboš zo Žiliny, Beňo z Topoľčian, Janík z Malaciek a ďalší domáci Psota - v jeho prípade domáci doslova, však to ako keby hral vo svojej obývačke :-)

Vo štvrťfinále Roško zdolal Beňa 6:3, Janík Scodinu najtesnejšie 6:5, Psota prehral s Feketem 4:6 a mohol teda ísť do svojej skutočnej obývačky a Igaz porazil Hraboša 6:4. V semifinále Igaz porazil Feketeho 6:4, a Janík oplatil Roškovi prehru zo zápasu o postup do 4 z vyhratej strany (5:6) aj s úrokmi – 6:0. Vo finále potešil domácich výhrou 6:3 Igaz

 

Kompletné výsledky finálovej časti nájdete TU

 

Kanianske biliardové hry, 6. kolo

Hra č.8 – 11 hráčov

Aby sme si zahrali, rozdelili sme sa do 2 skupín a hrali každý s každým do 4. Jednu skupinu som vyhral so šťastím ja – prehral som s „nováčikom“ Ďurkovským – ktorý evidentne nie je žiadny nováčik – to len u nás na turnaji bol prvý krát. Hral pekne, dal mi aj čistú, ja som robil chyby a doplatil som na ne. Zvyšok som však vyhral a napokon som bol o skóre prvý, druhý bol Veis, ktorý prehral len so mnou, tretí bol s 2 výhrami a 2 prehrami Babjak a štvrtý s rovnakou bilanciou, ale o chlp(=1 hra) horším skóre, spomínaný Ďurkovič.

V druhej skupine bola zaujímavá situácia, keď až 3 hráči mali 4 výhry a jednu prehru – skuoinu vyhral Kis, ktorý to všetko valcoval rad-radom, ale v poslednom zápase prehral s Filipom Foltánom 1:4 – napriek tomu mal skóre 17:5 a to stačilo na 1. miesto. Druhý bol Štubňa (17:9) a tretí Filip (18:10), posledný postúpil zo skupiny Jantoška s 2 výhrami.

V pavúku som narazil práve na Joja Jantošku, ten za stavu 1:1 dal z ničoho nič v priebehu hry čiernu, potom som viedol aj 3:1, lenže v ďalšej hre mi trošku zašla biela, bol som lenivý si na čiernu zobrať hrable a urazil som šťastenu – nedal som, a začalo sa všetko nejako nedariť. pokazil som pár koncoviek, nedal som čiernu a keď som už konečne za stavu 3:4 čiernu dal, tak aj s bielou... - a tak som prehral 3:5. Rovnakým výsledkom skončilo bystrické derby, Štubňa zdolal Babjaka, ostatné zápasy boli jednoznačné a skončili 5:1 – Filip zdolal Veisa a Kis Ďurkoviča. V semifinále Jantoška svoj výkon proti mne nezopakoval a Štubňa vyhral hladko 5:0. V tom druhom oplatil Kis prehru Filipovi zo skupiny a vyhral 5:3. Vo finále si to napokon Kis so Štubňom dali do 1 o všetko – teda až potom, ako Štubňa dotiahol z 3:5 na 5:5. Rozhodujúcu hru však zvládol lepšie Kis a vyhral 6:5

Snooker, 11 hráčov

Tu sa mi naopak darilo s vcelku bez problémov som porazil p. Hromádku, aj Ďurkoviťa, ktorý to na to, že to hral prvý krát, hral veľmi pekne a porazil napr. aj bývalého Majstra Slovenska v snookri Joja Jantošku, aj Filipa Foltána. Vo finále som vyhral bez boja – neviem prečo Braňo Veis odišiel domov, až po jeho odchode a nahliadnutí do pavúka som zistil, že odišiel predčasne. V zápase o 3. miesto Štubňa zdolal Kisa.

 

Nové tabuľky nájdete na príslušnom mieste stránky

Ďalší program:

V sobotu 16.6. je na programe 4. kolo Junior cupu v Prešove, o týždeň neskôr, v sobotu 23.6. je na programe Senior cup, 4. kolo, hra č.9 v Trenčíne, v 1. lige by sme mali dohrať odložený zápas s BK Topoľčany

Posledná úprava Pondelok, 18 Jún 2018 09:11
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok