mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes54

Online : 5
Vaša IP : 18.190.153.51
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 50/2017
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 18 December 2017 00:00

vložené 8.1.2018

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

a želám všetko dobré v Novom roku 2018, pevné zdravie, nech sa darí či už v práci, súkromí, alebo tejto našej spoločnej záľube :-)

Zatiaľ len takto úchytkom - 1. kolo Senior cupu vyhral Zdenko Lisík vo finále s Vladom Zaičekom - vyzerá to tak, že títo dvaja páni chcú pokračovať tak v Senior tour, ako minulý rok skončili :-) Na 3. mieste skončili Štefa Holakovský a Boris Vích - medailistom blahoželám a hádam sa na niektorom turnaji aj vidíme :-) Inak potešila hojná účasť, 31 hráčov - to až toľko nových seniorov pribudlo od 1.1.? Či sa len všetci potrebovali po sviatkoch prevetrať a toto bola vhodná príležitosť?  Uvidíme podľa počtov na ďalšom turnaji :-)

Ďalší program:

v sobotu 13.1. v Trenčíne otvorenie novej sezóny 2018 a 1. kolo Slovenského pohára v hre č.9. V nedeľu 1. kolo Kanianskych biliardových hier, hráme hru č.9 a snooker - srdečne vás pozývame. O týždeň neskôr je v sobotu 20.1. na programe Junior cup 1.kolo hra č.9 – BK PKO Prešov, ale hlavne FEDERAL CUP – a to 20.-21.1. v BORY MALL Bratislava.

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

ešte aj posledný týždeň pred Vianocami je čo písať – aj keď teda nie až toľko, ako posledný víkend, ale niečo sa predsa len nájde

 

Masters cup 2017, Trenčín, 8 hráčov

Najlepších 8 hráčov podľa rebríčka sa zišlo na záverečnom turnaji sezóny. Hralo sa najprv v 2 skupinách, každý s každým a 2 najlepší z každej postúpili do semifinále. V A skupine sme mali zastúpenie aj my, ale Michalovi Kubánovi sa nedarilo a prehral všetky svoje 3 zápasy. Ostatní 3 hráči v skupine, Jakub Koniar, Lukáš Kováč a Zolo Petrovics skončili s 2 výhrami a 1 prehrou – a na základe skóre zostal "čierny Peter" v podobe nepostupu Zolovi Petrovicsovi. V B skupine to bolo trošku jednoduchšie – dvaja postupujúci mali 2 výhry a 1 prehru – a boli to zástupcovia z Komárna – Jaro Polách a Balázs Koles. Dvaja nepostupujúci – Milan Mrva a Vlado Tarina mali po 1 výhre a 2 prehrách.

V semifinále Kováč porazil Kolesa 9:6 a Koniar Polácha 9:5. V klubovom derby vo finále Koniar zdolal Kováča tesne 9:7.

 

Snooker, Scottish Open, Glasgow, Veľká Británia

Turnaj nanajvýš zaujímavý – Ronnie hral zase výborne, už kým nedostal vo štvrťfinále nakladačku od Higginsa. Ten potom v semifinále takmer obišiel podobne, do stavu 0:4 si ani nepípol proti výborne hrajúcemu Robertsonovi – potom síce dotiahol na 3:4, ale Robertson už viac nedovolil. Druhým finalistom bol Cao Yupeng, až 67. hráč rebríčka. Ale turnaj ho zastihol vo výbornej forme, najprv v 1. kole zahral 147, maximálny nábeh, svoj prvý a potom to dotiahol teda až do finále. A tam pokračoval vo výbornej hre a ujal sa vedenia 8:4. Finále sme pozerali aj s deťmi, a že počkáme, kým dohrajú – hovorím, kľudne to môže skončiť 9:8 (to som vravel ešte za stavu 6:3), a kľudne to môže vyhrať Robertson – Cao hrá prvé finále, môže to na neho doľahnúť – no asi som to privolal. Určite nepomohol ani midsession za stavu 8:4 (vtedy sme šli s deťmi spať) – Cao mal čas premýšľať o tom, ako blízko už je a to nie je nikdy dobré. Ráno som nechápal, keď som pozrel na výsledky – videl som tam aj, že za stavu 8:7 vyhral Robertson frame len o čiernu guľu. A potom dupľom, keď som videl AKO . Po zápase Robertson povedal, že Cao bol lepší a zaslúžil si vyhrať, že si ani nepamätá, kto by proti nemu takto vo finále hral – nuž ale nie vždy ten lepší vyhrá... Robertson aj poďakoval svojej manželke, že spolu prekonali ťažké chvíle, ktorými za posledné obdobie prešli (manželkine depresie a záchvaty hnevu)– a nebolo to len tak do vetra – bolo vidieť na (mokrých) očiach, že to myslí vážne...

Ale zase ani Robertson nehral zle, na turnaji zahral celkovo 11 century breakov – a to už je nejaký výkon. Cao len povedal, že si až príliš pripustil, ako je blízko niečo dôležité – a že práve to je rozdiel medzi hráčmi TOP16 a trebárs ním – oni vtedy dokážu zachovať pokoj. Ešte dodal, že dúfa, že to nenaštrbí jeho sebavedomie...

 

Výsledky Scottish Open TU:

http://livescores.worldsnookerdata.com/Matches/Index/13977/dafabet-scottish-open-2017

 

 

Ďalší program:

Vianoce, Silvester, Nový rok 2018. A ňom v sobotu 6.1. 1. kolo Senior cupu v Bratislave, a už o týždeň neskôr, v sobotu 13.1. v Trenčíne otvorenie novej sezóny 2018 a 1. kolo Slovenského pohára v hre č.9.

Posledná úprava Pondelok, 08 Január 2018 12:25
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok