mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes6

Online : 5
Vaša IP : 18.224.64.226
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 37/2017
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 18 September 2017 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

tento víkend toho bolo celkom dosť, tak sa poďme pozrieť na to, čo to bolo :-)

Slovenský pohár, 5. kolo, Ružomberok, 30 hráčov

Hráčov akosi pomenej, ale špička takmer kompletná, asi okrem Krovinu, ktorý mal rodinné povinnosti. Hralo sa 2KO skrátené od 8 a z vyhratej strany postúpili do štvrťfinále Koniar, ktorý o postup zdolal nášho Kubána 6:3, Zdenko Lisík po výhre 6:2 nad Štubňom, Tarina, ktorý v klubovom derby zdolal Dugoviča 6:3 a Petrovics, ktorý tiež v klubovom derby zdolal Polácha 6:3.

Z prehratej strany postúpil Babjak, ktorý v ďalšom klubovom derby porazil Štubňu 6:3 – a bol to pre neho už 4 víťazný zápas na prehratej strane, kde sa ocitol hneď po prvom kole a prehre s Kubánom 3:6. A práve Kubán hral ďalší zápas o postup z prehratej strany – prehral však 4:6 s Kováčom. V komárňanskom súboji Koles porazil Polácha najtesnejšie 6:5 a rovnakým výsledkom skončil aj zápas Dugoviča s Mattiom Scodinu.

Vo štvrťfinále boli až 4 hráči 1.BC Elite KAMI PROFIT Bratislava, a hoci dvaja išli z vyhratej a dvaja z prehratej, žreb rozhodol, že nakoniec bol jeden hráč v každej dvojici – a 3x boli úspešní – Koniar zdolal Kolesa 7:4, Kováč zdolal Zdenka Lisíka 7:3, Tarina Babjaka 7:2 a len Dugovič prehral – s Petrovicsom 2:7.

V semifinále Kováč zdolal Koniara 7:2 a Tarina Petrovicsa 7:5, a tak bolo bratislavské, v ktorom Kováč zdolal Tarinu 7:4.

 

Kompletné výsledky nájdete na http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=1286&ActionID=4

 

 

Extraliga, 5.kolo

Keďže v sobotu sa hral Pohár v Ružomberku a Alpia práve tam hráva domáce zápasy, Michal Kubán prišiel s myšlienkou, že by tam radšej prespal do nedele, ako zase 300km tam a naspať do Bratislavy. Domáci nám vyhoveli (vďaka), lenže ja som nemohol. Aby sa to celé kvôli tomu nepokazilo, vyslali sme na extraligovú premiéru nášho juniora Filipa Foltána. Filip síce nevyhral ani jeden zápas, ale nesklamal – s Marekom Potašom prehral po boji 5:7, Zdenka Lisíka mal už-už na lopate, keď viedol 8:6, ale napokon prehral 8:9, s Jozefom Lisíkom prehral hru č.10 4:8. Nevadí, začiatky bývajú ťažké, pamätám si pred 3-4 rokmi, ako v druhej lige prehrával všetky zápasy, a teraz je oporou druholigového družstva. Verím, že tak bude aj v Extralige, je to len otázka času a skúseností.

Napokon nás Filipova bezbodová extraligová premiéra ani veľmi mrzieť nemusela - Michal s Tomášom totiž všetky svoje zápasy vyhrali, a tak sme vyhrali 6:3 – a touto výhrou sme urobili rázny krok k medaile.

 

Kompletný zápis nájdete na http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=1136&ActionID=1

 

Snooker, Indian Open final, Vishakhapatnam, India

Turnaj vyvrcholil škótskym finále, keď sa stretli John Higgins a Anthonny McGill, ktorý obhajoval titul z minulého roka. Ale neobhájil, finále mu vôbec nevyšlo, aj sám Higgins povedal, že McGill ani zďaleka nehral tak dobre, ako vie a tak mal uľahčenú cestu za víťazstvom. A toto víťazstvo je pre neho odsť veľký míľnik – je 29 na bodovaných turnajoch, čím o 1 prekonal svoj detský idol – Steva Davisa. Najviac má stále Stephen Hendry, 36, ale ktožehovie, Higgins vyhral prvý turnaj pred 23 rokmi a stále je schopný turnaje vyhrávať, takže šanca, že Hendryho prekoná, stále je.

Na turnaji zaujal aj činsky teenager Xu Si, ktorý to dotiahol až do semifinále – prvý jeho takýto výraznejší úspech.

 

Kompletné výsledky nájdete na http://livescores.worldsnookerdata.com/Matches/Index/13966/indian-open-2017

 

 

Ďalší program:

V sobotu 30.9. sú na programe ligové súťaže. Extraligové družstvo hrá proti 1.BC Elite KAMI PROFIT Bratislava a zápas bude predohraný v nedeľu 24.9., druholigová rezerva bude hrať 1. kolo play off proti BK Topoľčany O týždeň neskôr v sobotu 7.10. sú na programe MSr seniorov aj juniorov v hre č.8 v Ružomberku.

Posledná úprava Pondelok, 18 September 2017 10:29
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok