mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes114

Online : 2
Vaša IP : 3.21.104.109
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 22/2016
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 06 Jún 2016 00:00

Vložené 20.6.2016

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

v sobotu bol Senior cup, ktorého som sa ako vo väčšine prípadov nezúčastnil - niežeby som nechcel, alebo nemal chuť, ale mal som iný program. Tak hádam na budúce sa mi už podarí prísť :-)

V samotnom turnaji nič nové - opäť vyhral Zdenko Lisík, blahoželám. Ale predsa len niečo - 2. miesto Ján Tomčo - výborne, vždy si hovorím, keď príde Jano ku nám do Kanianky, veď pekne hrá, prečo sa mu na tých senioroch nedarí - a ahaho, finále, veľmi pekne, blahoželám. A dúfam, že v nedeľu prídeš aj k nám :-) Na 3. mieste skončili Peter Baran a Norbert Krommel, hráči z popredia seniorského rebríčka - takže tiež žiadne prekvapenie a blahoželanie :-)

Ďalší program:

v sobotu 25.6. bude v Ružomberku 4. kolo Slovenského pohára v hre č.9, v nedeľu 26.6. bude v Kanianke 6. kolo Kanianskych biliardových hier - hráme hru č.8 a snooker.

No a potom čas dovoleniek a oddychu, tak si budeme dovoľovať bez biliardu, ale kto chce, niečo si nájde - či už letná séria v Trenčíne, alebo ČMBS open v Pardubiciach, Eurotour v Albánsku, alebo POL TOUR v Gdansku

 

Vložené 13.6.2016

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

tento víkend bol z hľadiska biliardu pokojnejší, tak ani nie je o čom veľmi písať. Junior cup vyhral opäť Lang z Liptovského Hrádku, pred Mrvom z Prešova, na 3. mieste skončili Frank a Šoltis, tiež z Prešova.

Ďalší program:

V sobotu 18.6. je na programe 4. kolo Senior cupu vo Zvolene, hra č.9. O týždeň neskôr, v sobotu 25.6. bude v Ružomberku 4. kolo Slovenského pohára v hre č.9

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

víkend bol venovaný ligovým súťažiam. Hrali sme síce iné, ako sme pôvodne mali – ale hlavne, že hrali :-)

 

Extraliga

No na programe bolo síce 5. kolo, v ktorom sme mali hrať proti 2. BC Lavos Bratislava, ale keďže nám chalani povedali, že nemôžu, vďaka pochopeniu hráčov ŠBK Komárno sme si naplánovali dohrávku odloženého zápasu s nimi. Hrali sme v Ružomberku, kde ŠBK Komárno hralo svoj zápas 5. kola poobede – nás si zobrali ráno na „rozohranie“ :-)

A žiaľ, na nič iné ako na sparing na rozohranie sme sa nezmohli... V hre č.8 som mal s Jarom Poláchom v prvých 3 hrách 3 šance – ani jednu som nevyužil, a keď potom Jaro pridal 3 čisté hry v rade, už som len dúfal, že dostanem aspoň jednu na šancu, aby to nebolo na nulu. Šancu som dostal (Jarovi vyskočila biela zo stola pri rozstrele), dokonca aj 3 – ale nevyužil som ani jednu – 0:7. Takmer rovnako pochodil Tomáš Krovina v zápase Balázsom Kolesom – veľa šancí proti rýchlo a presne hrajúcemu Kolesovi nedostal, a tak po nie dlhej chvíli bolo 1:7. V zápase Michalov mohol náš Kubán, nech to znie akokoľvek divne, vykresať iskierku nádeje, lenže napriek vedeniu 6:4 napokon zápas s Hajdúchom prehral 6:7 – a tak po hrách č.8 0:3.

V hre č.9 sme žiaľ nič na výsledku nevylepšili. Ja som s Balázsom pokračoval tam, kde som skončil, a za stavu 0:4 som už len dúfal, že nebude aj ďalší kanár – našťastie Balázsovi padla biela z rosztrelu a zostala kombinácia 1-9, ktorú som dal, a konečne som mohol použiť aj rozbíjacie tágo (v oboch zápasoch som o rozstrel prehral...). Veľa mi to nepomohlo, o chvíľu už bolo 2:8, lenže Balázs nedal ľahučkú čiernu a nejako znervóznel – podarilo sa mi dotiahnuť na 5:8. Dokonca som dostal ďalšiu šancu, ale sedmičku na priamo cez celý stôl s tým, že si bolo treba stiahnuť cez celý stôl naspäť som nedal a Balázs to už dohral. Podobne 5:9 prehral aj Tomáš s Michalom, hoci ja som si myslel, že vyhral, keďže rátali na počítadle naopak – som Tomášovi blahoželal, že nás zachránil od kanára (celkového), ten ma ale uzemnil, že síce viedol 5:2, ale bol to on, kto napokon prehral... Prehral aj Michal s Jarom, jasne 2:9.

V hre č.10 sme už teda bojovali len o to, aby sme uhrali aspoň bodík. Ja som začal nádejne, zahral som 2 pekné hry a viedol 2:0 – no a to bolo všetko, zvyšok zápasu zaobstaral Michal a vyhral 8:2. Nedarilo sa ani Michalovi, ktorý prehral s Balázsom 5:8. Napokon to kanár celkový predsa len nebol – Tomáš sa hecol a porazil po dobrom výkone Jara 8:4.

Takže to máme za sebou – a môžeme sa sústrediť na boj o 3. miesto... Nuž ale keď budeme hrať ako v tomto zápase, tak neviem, neviem...

 

2. liga

Naša rezerva hrala v Žiari nad Hronom – v zostave Filip Foltán, Igor Foltán a Vladimír Pastucha prehrali 3:6, keď všetky 3 body uhral a dobrú formu potvrdil junior Filip Foltán.

 

Ďalší program:

V sobotu 11.6. je na programe preložené 7. kolo 2. ligy s tým, že je prípadne akceptovaný aj iný termín. V nedeľu 12.6. je na programe Junior cup v Prešove, hra č.10.

O týždeň neskôr, v sobotu 18.6. je na programe 4. kolo Senior cupu vo Zvolene, hra č.9.

Posledná úprava Pondelok, 20 Jún 2016 11:20
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok