mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes36

Online : 2
Vaša IP : 3.145.16.90
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 18/2016
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 09 Máj 2016 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

tak tento týždeň nič nové - mali sme hrať Extraligu, ale nie sme kompletní, tak sa nedalo. A ani druholigová rezerva nehrala, hostia z Mamut Bratislava neprišli.

Takže tento krát ozaj stručné...

Ale už o týždeň to bude pestrejšie - v sobotu 21.5. Junior cup v Ružomberku a Senior cup v Bielom Kostole, v nedeľu 22.5. je u nás v Kanianke na programe 5. kolo Kanianskych biliardových hier – hráme hru č.10 a snooker. O týždeň neskôr, v piatok 27.5. je na programe Valné zhromaždenie SBiZ v Ružomberku a v sobotu potom MSr v hre č.8 tamtiež

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

tentoraz je toho pomenej – boli „len“ MSr v hre dvojíc – keďže som tam nebol, tak tentoraz ozaj len veľmi krátko

 

MSr v hre č.9 dvojíc, Trenčín, 28 dvojíc

Moja kedysi veľmi obľúbená disciplína, na ktorú mám krásno spomienky, tak 15 rokov dozadu :-) Ale už ozaj len spomienky – a dosť bolo spomienok :-)

Na tohtoročných MS ma ešte pred ich začiatkom zaujala zaujímavá dvojica – Polách-Koniar – dokopy sa dali naši dvaja najúspešnejší hráči posledných rokov. A kto by čakal, že takáto dvojica MSr musí vyhrať, nebol sklamaný – lebo aké prekvapenie, naozaj aj vyhrali :-) Ich finálovými súpermi bola dvojica Petrovics-Hajdúch, ktorí už majú tiež z tejto disciplíny aj titul aj nejaké medaily – a práve proti nim nastúpil hneď v druhom kole aj náš Krovina, ktorý vytvoril dvojicu s Folkom. Vyhrali hladko 7:1 a úplne hladko postúpili až do single KO, čo bolo štvrťfinále – s 3 výhrami a skóre 21:5. Žreb im však prisúdil opäť dvojicu Petrovics-Hajdúch, a v odvete boli úspešnejší oni najtesnejším pomerom 7:6. Medailové priečky doplnili ešte dvojice Legerský-Borový a Mrva-Štofko. Všetkým medailistom blahoželám a na budúce sa hádam aj pripojím :-)

 

Ďalší program:

V sobotu 14.5. sú na programe ligové súťaže, konkrétne 5. kolo – Extraligové družstvo by malo hrať vonku proti ŠBK Komárno, druholigová rezerva doma s BK Mamut Bratislava. O týždeň neskôr v sobotu 21.5. je v Bielom Kostole 3. kolo Senior cupu (hra č.10) ako aj 4. kolo Junior cupu v Ružomberku. No a v nedeľu 22.5. je u nás v Kanianke na programe 5. kolo Kanianskych biliardových hier – hráme hru č.10 a snooker a srdečne vás pozývame

 

 

Posledná úprava Pondelok, 16 Máj 2016 08:58
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok