mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes104

Online : 4
Vaša IP : 18.191.240.243
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 45/2015
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 09 November 2015 00:00

Doplnené 30/11

jajajáj, zase nemám času nazvyš, ale však sa toho ani veľa neudialo. Naša rezerva hrala svoj posledný tohtoročný zápas - a takmer v tom poslednom prvý krát vyhrali. V Topoľčanoch s miestnym Dream teamom prehrali 4:5, keď 2 body uhral Igor Foltán a mladí Filipovia po 1. A keď hovorím takmer, tak ozaj takmer - Filip Foltán totiž prehral osmičku 6:7... Nevadí chlapci, v budúcej sezóne to už isto príde.

Inak sa nehralo nič, o čom by som vedel - ale tak tento týždeň bude pestrejší: v sobotu 5.12. je na programe 4. kolo Challenge cupu v Trenčíne, rovnako v Trenčíne, ale na výstavisku EXPO bude aj Športfestival, s biliardovou účasťou. No a v nedeľu 6.12. posledné kolo Kanianskych biliardových hier - hráme hru č.9 a snooker. Príďte, veď možno príde aj Mikuláš :-)

Vo svete sa hrá tento týždeň jeden z TOP 3 snookrových profesionálnych turnajov - UK championships, takže pozerať sa na čo rozhodne bude.

No a o týždeň neskôr sa rozlúčime s biliardovým rokom v Ružomberku - v sobotu 12.12. bude Amundsen cup a v nedeľu Masters 2015.

 

Doplnené 24/11

opäť nestíham - a však nebolo ani o čom veľmi písať - naša rezerva prehrala v Žiari 1:8 a nič iné som ani len nestihol zaregistrovať

Tak hádam o týždeň :-)

Ďalší program:

V sobotu 28.11. je na programe ďalšie kolo  2. ligy, naša rezerva cestuje do Topoľčian, kde sa stretne s miestnym Dream Team. O týždeň neskôr, v sobotu 5.12. je na programe 4. kolo Challenge cupu v Trenčíne, rovnako v Trenčíne, ale na výstavisku EXPO bude aj Športfestival, s biliardovou účasťou. No a v nedeľu 6.12. posledné kolo Kanianskych biliardových hier - hráme hru č.9 a snooker. Príďte, veď možno príde aj Mikuláš :-)

 

Doplnené 16/11

Ospravedlňujem sa, ale vôbec nestíham. V sobotu bolo posledné 5. kolo Slovenského pohára s potešiteľným výsledkom pre nás klub - Tomáš Krovina vybojoval 2. miesto - a to mu dokonca vynieslo aj celkové 2. miesto v rebríčku. Obe súťaže vyhral Jaro Polách, na 3. mieste na pohári skončili Lukáš Kováč a Vojtech Štofko. Všetkým srdečne blahoželám.

Na viac mi žiaľ naozaj nezostáva čas, tak hádam o týždeň

Ďalší program:

V sobotu 21.11. je na programe ďalšie kolo  2. ligy, naša rezerva cestuje do Žiaru nad Hronom.. O týždeň neskôr bude v sobotu na programe ďalšie kolo  2. ligy, naša rezerva cestuje do Topoľčian, kde sa stretne s miestnym Dream Team.

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

aj tentoraz vcelku pestrý biliardový víkend – finálový deň 1. ligy, Challenge cup 03, Kanianske biliardové hry, vo svete Bulgaria open v snookri.

Finálový deň 1. ligy, Trenčín

Najlepšie 4 družstvá z 1. ligy sa stretli v sobotu v Trenčíne, aby sa medzi nimi rozhodlo, ktoré 2 z nich postúpia do Extraligy – a aj o tom, ktoré je najlepšie družstvo 1. ligy. Semifinále bolo teda vlastne zápasov o postup do Extraligy a hralo sa ako normálny ligový zápas. V trenčinskom derby sa napokon ani celý zápas hrať nemusel – K8 Buldogs v zostave Dzurilla, Husák a Mikuška totiž už po hre č.9 viedli 5:1 a víťazovi teda bolo rozhodnuté. Je zaujímavé, že počas sezóny v oboch vzájomných zápasoch vyhrali hráči K8 Kings, víťazstvo Buldogs a navyše už po deviatkách je teda vcelku prekvapením. V druhom zápase to derby nebolo – zápas Bratislava vs. Prešov by mohol byť derby len v nejakej celoeurópskej súťaži... V tomto zápase sa už hral kompletný program, lebo po deviatkách bolo „len“ 4:2 pre 2. BC Bratislava v zostave Struhár, Makovický a Konárik, Bears však zápas otočiť nedokázali a napokon sa z postupu do Extraligy tešili hráči z hlavného mesta.

O víťaza 1. ligy v skrátených zápasoch (po jednej hre č.8, č.9 a č.10) uspeli 2. BC Bratislava 2:1, o tretie miesto Kings Trenčín zdolali Prešovčanov 3:0.

 

Kompletné výsledky nájdete na:

http://onlinebiliard.sk/?p=570

 

Challenge cup 03, Ružomberok, 35 účastníkov

Slušná účasť a hoci vyhral vekon senior Krommel z Nových Zámkov, potešiteľné je, že ani v takejto už ozaj slušnej konkurencii sa nestratili juniori – Lang skončil na 5.-8. a Mrva na 9.-12. mieste.

Poradie:

  1. Krommel (Nové Zámky)
  2. Kis (BK Hoolihans Žiar nad Hronom)
  3. Gajanec (Družba Trnava) a Zemko (BK Hawai Pub Banská Bystrica)

 

Kompletné výsledky nájdete na:

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=713&ActionID=4

 

Kanianske biliardové hry, 9. kolo

Ach jaj, zase nás bolo málo máličko... Na buduúci rok budeme musieť niečo vymyslieť – lebo takto keď to pôjde ďalej, raz sa môže stať, že sa tam ocitnem úplne sám...

Hra č.8, 6 hráčov

  1. Čertík
  2. Veis
  3. Filip Foltán

 

Snooker

  1. Veis
  2. Čertík
  3. Filip Foltán

 

Nové tabuľky po 9. kole nájdete na príslušnom mieste stránky

 

Snooker – Bulgaria Open, Sofia

V Soffi sa hral ďalší zo série menších snookrových turnajov – European tour, ktorá ich má celkom 6, tento bol štvrtý. Allen vyhral nejaký turnaj po 15 mesiacoch a bol pochopiteľne veľmi rád. Okrem 25000 EUR za výhru je bonusom aj miestnenka turnaj Champion of Champions, ktorý začína už v utorok.

 

Výsledky od 16tky:

Sam Baird 4-3 Jimmy Robertson

Judd Trump 4-2 Fergal O’Brien

Mark Selby 4-2 Dominic Dale

Ryan Day 4-3 Mark Joyce

Mark Allen 4-0 Michael Holt

Mike Dunn 4-0 Daniel Wells

Mark Williams 4-0 John Higgins

Shaun Murphy 4-1 Stuart Carrington

 

Štvrťfinále

Baird 4-1 Trump

Day 4-0 Selby

Allen 4-3 Dunn

Williams 4-3 Murphy

 

Semifinále

Day 4-2 Baird

Allen 4-0 Williams

 

Finále

Allen 4-0 Day

 

 

Ďalší program:

V sobotu bude v Trenčíne 5. kolo Slovenského pohára. O týždeň neskôr bude v sobotu na programe ďaľšie kolo  2. ligy, naša rezerva cestuje do Žiaru nad Hronom.

Posledná úprava Pondelok, 30 November 2015 16:47
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok