mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes128

Online : 3
Vaša IP : 3.80.211.101
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 24/2015
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 15 Jún 2015 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

v sobotu bol Slovenský pohár a v nedeľu Kanianske biliardové hry – tak sa poďme pozrieť na to, ako to dopadlo.

Slovenský pohár, 3. kolo, Trenčín 33 hráčov (a hráčok)

Na také teplo slušná účasť, koľko stupňov – toľko hráčov :-) Aj keď tu skôr platí nepriama úmera, aspoň zbyčajne. Ja som nebol, ale mali sme dokonca dvojnásobné zastúpenie – boli aj Tomáš Krovina aj Michal Kubán. No a hoci obaja napokon dopadli rovnako, cestu mal každý inú. Tomáš Krovina to zobral po vyhratej strane – pani Igazová na zápas v 1. kole nenastúpila takže to bolo bez boja, v ďalšom kole nasledovala hladká výhra 7:0 s Husákom z Trenčína 7:0, a o postup do štvrťfinále najtesnejšia výhra s Fukom 7:6. To Michal prehral hneď v prvom kole práve s Fukom 6:7, potom na ľavej strane postupne zdolal 3 domácich hráčov (Kundrák 6:3, Hladký 6:3, Psota 6:1) až sa napokon v zápase o postup stretol opäť s Fukom, pričom tentoraz vyhral 6:1. Lenže žreb nebol priaznivý, Michal sa síce s Jarom Poláchom držal, ale napokon prehral 4:7. Držal sa aj Tomáš, ale v zápase s Milanom Mrvom dúfal vo viac, ako prehru 4:7. Takže obaja 5. miesto a prísľub dobrej formy pred nadchádzajúcim víkendovým dvojzápasom v Extralige (Martin+Prešov). Ale aj varovanie, že to rozhodne nebude ľahké – Milan Mrva bol napokon až vo finále (v semi zdolal Jakuba Koniara 7:5), kde podľahol Jarovi Poláchovi 3:7 (ktorý sa ešte predtým potrápil s ďalším Prešovčanom Gerekom a vyhral najtesnejšie 7:6). Tretí skončil ešte Roman Michalík z Elite Bratislava.

Kompletné výsledky nájdete na:

http://www.maplepoolclub.cz/pt/test/Turnaj/?TournamentID=565&ActionID=4

 

Kanianske biliardové hry, 6. kolo

Hra č.8, 8 hráčov

Hrali sme 2 skupiny po 4 hráčov. Jednu som vyhral bez prehry ja, ale popravde, ani neviem ako, lebo aj Filip Foltán aj Leo Švec ma mali už-už na lopate, ale napokon ani neviem ako, som sa z toho vysekal a napokon oba zápasy vyhral 4:3. Druhú skupinu vyhral bez problémov Tomáš Krovina. Postupovali 3 hráči, víťazi rovno do semifinále, 2. a 3. zo skupín hrali krížom o postup do semifinále – v tých dvoch zápasoch vyhrali skúsensjší hráči – Jantoška porazili Filipa Foltána a ako aj Veis Drexlera, obaja pomerom 4:2. V semifinále vyhral Krovina s Jantoškom (ktorý na to, ako dlho nehral, hral veľmi dobre – asi zabudol ako nedávať gule...) 5:3, mne sa podarilo vyhrať s Veisom 5:2. Vo finále som na poslednú chvíľu odvrátil kanára, a napokon za stavu 2:4 som zápas vzdal, už ma volali povinnosti. O tretie miesto vyhral Jantoška, ktorý len potvrdil vyššie zmienené :-)

Nové tabuľky sú na príslušnom mieste stránky

 

Ďalší program:

V sobotu 20.6, je na programe ďalšie kolo Challenge tour, tentoraz v Nových Zámkoch, na programe sú aj Majstrovstvá Slovenska juniorov v hre č.9 v Prešove – a aj 6. kolo Extraligy – hráme s Prešovom, ale až v nedeľu, kedy dohráme aj odložený zápas s Martinom. Takže tesne pred letnou prestávkou ešte bohatý program :-)

 

Posledná úprava Pondelok, 15 Jún 2015 10:00
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok