mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes130

Online : 4
Vaša IP : 18.234.139.149
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 22/2015
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 18 Máj 2015 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

v sobotu bolo na programe 2. kolo Challenge cupu v Ružomberku a hralo sa aj 4. kolo Extraligy – tak sa poďme pozrieť na to, ako to dopadlo.

Challenge tour č.2, Ružomberok, 28 hráčov

Z viťazstva sa tešil Vojtech Štofko (Žilina), ktorý vo finále porazil domáceho Jána Kostroša, 3. miesto obsadili Ľuboš Pindiak (Žilina) a Martin Kis (BK Hooligans Žiar nad Hronom). Keďže som tam nebol, čože by som už viac písal – už iba si že všetko podstatné k turnaju nájdete tu:

http://www.maplepoolclub.cz/pt/test/Turnaj/?TournamentID=560&ActionID=4

Extraliga, 4. kolo

V rámci 4. kola Extraligy sme odohrali doma zápas proti ŠBK Komárno. Tu sa v plnej nahote ukázalo, ako je to momentálne s mojou hrou – zatiaľčo v prvých 2 kolách sa mi celkom darilo, tuto to bola úplná katastrofa. V hre č. 8 som Hral s Balazsom Kolesom. Vyhral som o rozstrel, rozbil, všetky farebné schoval, ale čiernu nie – a ledva som si stihol sadnúť, bolo 0:3, lebo Balazs stôl dohral a pridal 2 čisté. Potom psravil chybu aj on, vlastne dve, ale po tej jeho druhej som opäť nedal čiernu – 0:4. Potom mu nespadlo z rozstrelu, ale ja som si hneď po prvej guli nenahral na žiadnu farebnú – 0:5. Potom mu opäť nespadlo, ja som však zase stôl nedohral – 0:6. A na záver, aby som sa netrápil, šup ďalšia čistá. Takže všeho všudy za 25 minút 0:7 – a nech mi ešte niekto hovorí, že hrám pomaly :-)

V ďalších zápasoch ani Michalovi Kubánovi hra nešla a prehral s Michalom Hajdúchom 3:7. V hre nás ale udržal Tomáš Krovina, ktorý porazil tesne 7:6 Jara Polácha – zaujímavý zápas, Tomáš viedol 4:1, prehrával 5:4, za stavu 6:6 si Jaro nahral z poslednej farebnej hádam na jediné miesto na stole, z ktorého sa čierna nedala hrať do žiadnej jamky, Tomáš dohral farebné, ale nedal čiernu, ani Jaro však čiernu nedal a Tomáš už áno. V hre č.9 som hral proti Jarovi ja, do stavu 2:2 som sa ako tak držal, ale potom Jaro dohral stôl a pridal 2 čisté, a ja som už nenašiel odpoveď – 2:9. Dôležitý bod mohol pridať Michal Kubán, ktorý hral s Balazsom Kolesom a viedol 7:4, potom mal veľkú možnosť na 8:4, ale nevyužil ju, čo sa napokon ukázalo ako rozhodujúce, pretože Balzs otočil na 9:8. A opäť nás v hre udržal Tomáš, ktorý zdolal aj Michala Hajdúcha, tentoraz 9:6. Lenže akékoľvek nádeje na úspech sa rýchlo rozplynuli, pretože Jaro Polách hladko zdolal Michala Kubána 8:2, a neprispel som ani ja, keďže som s Michalom Hajdúchom prehral 5:8. Mohlo to byť aj vyrovnanejšie, dal som jednu desiatku s bielou a raz dom desiatku nedal, ale Michal hral oveľa lepšie, takže sa nemám na čo sťažovať. Tomáš vyhral aj do tretice, keď Kolesa zdolal 8:4, ale sám na všetko nestačil – takže 3:6 je ešte celkom prijateľný výsledok, aj keď výhra by isto potešila viac...

 

 

Ďalší program:

V sobotu 6.6. je na programe ďalšie ligové kolo. Náš extraligový zápas s Alpiou Martin je odložený, B-čko hrá doma Dream Team Topoľčany. V sobotu 13.6. je na programe 3. kolo Slovenského pohára v Trenčíne a v nedeľu 14.6. 6. kolo Kanianskych biliardových hier, hráme hru č.8 a snooker.

 

Posledná úprava Utorok, 02 Jún 2015 13:21
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok