mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes110

Online : 7
Vaša IP : 3.135.183.187
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 20/2015
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 18 Máj 2015 00:00

Doplnené 25/5

Vlastne nedoplnené - nie je čo. Seniorský turnaj dvojíc v Ružomberku sa zrušil, a naši juniori do Prešova nešli. Tak hádam o týždeň bude o čom písať :-)

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

aj tentoraz sa cez víkend hral aj biliard – pozrime sa v krátkosti čo konkrétne.

Senior cup, 4. kolo, Zvolen, 19 hráčov

V slušnom (počtom aj kvalitou) štartovom poli sa napokon presadili spoluhráči z Alpie Martin Zdenko Lisík a Roman Michač – vo finále napokon vyhral Zdenko 6:4. Trete miesto získali Peter Baran z Prešova a Ivan Hromádka hrávajúci za domáci klub Historia de la Roja. Ja som mal tentoraz iný program, aj keď zhodou okolností sme išli v podstate aj okolo – boli sme s totiž s Eugenom pozrieť Evu Havierovú v Dobrej Nive, ale cestou späť deti v aute pospali, tak sme išli bez prestávky až domov, aby sme ich nepobudili. Medailistom blahoželám a dúfam, že sa čoskoro uvidíme zase na nejakom turnaji (ale o týždeň v Ružomberku nie, ani tam tentoraz nejdem)

Všetko podstatné k turnaju nájdete tu:

http://www.maplepoolclub.cz/pt/test/Turnaj/?TournamentID=551&ActionID=4

 

Kanianske biliardové hry, 5. kolo

Biliard, hra č.10, 10 hráčov

Hrali sme 2 skupiny po 5, každý s každým, víťaz isšiel rovno do semifinále, z 2. a 3. miesta sa hralo krížom o postup k semifinalistom. Jednu skupinu vyhral Tomás Krovina, druhú prekvapivo Filip Drexler, ktorý porazil aj Peťa Leitmana – ten postúpil z druhého miesta a vo „štrvrťfinále“ vyhral nad Vladom Štubňom, ktorý bol tretí v opačnej skupine. Ja som hral o postup s Filipom Foltánom, po výhre 5:1 som hral semifinále s druhým Filipom, Drexlerom a s veľkým šťastím som vyhral 5:3. V druhom semifinále Peťo Leitman vyhral s Tomášom Krovinom 5:4. Finále sme nehrali, už som žiaľ musel odísť, o tretie miesto Tomáš porazil Filipa.

  1. Leitman
  2. Čertík
  3. Krovina
  4. Drexler

 

Snooker, 12 hráčov.

Na moje počudovanie mi po dlhej dobe snooker celkom išiel, podarilo sa mi poraziť aj Tomáša Krovinu a vo finále potom aj Filipa Foltána. Tretí skončil napokon Tomáš, ktorý zdolal prekvapenie Jaroslava Sľuku

  1. Čertík
  2. Filip Foltán
  3. Krovina
  4. Jaroslav Sľuka

 

Tabuľky po 5. kole nájdete v príslušnej sekcii stránky

 

Zo sveta

Best of East, Poľsko, 77 hráčov a hráčok

Medzi štartujúcimi som zahliadol aj 4 hráčov zo Slovenska (Pindiak, Štofko, Milan Mrva a Lukáš Kováč), z ktorých sa do jednoduchého KO (32) dostali Kováč a Mrva. To však bola ich konečná stanica, Kováč prehral s Juszczyszynom 5:7, Mrva s Adamom Skonecznym 2:7. Okrem nich boli v 32ke už len dvaja Rumuni, zvyšných 28 hráčov bolo z Poľska, v 16tke im spoločnosť robil už len Ladany z Rumunska a od štvrťfinále to bol už len čisto poľský turnaj. Vyhral Hubert Lopotko, ktorý vo finále porazil Szewczyka 7:5. 3. miesto obsadili Czarneczki a Szaszor.

Všetko podstatné k turnaju nájdete tu:

http://bilard-sport.pl/wyniki_poltour_2015.php?turniej_id=423

Ďalší program:

V sobotu 23.5. je na programe Slovak Senior Team Open v Ružomberku, v nedeľu 24.5. 4. kolo Junior cupu v Prešove, hrá sa hra č.8. O týždeň neskôr, v sobotu 30.5. je na programe 4. kolo v Extralige (hráme doma s Komárnom) a zároveň aj Challenge tour, 2. kolo v Ružomberku.

Posledná úprava Pondelok, 25 Máj 2015 12:08
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok