mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes41

Online : 2
Vaša IP : 34.207.178.236
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 38/2014
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 22 September 2014 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

cez víkend sa hralo ďalšie kolo Slovenského pohára a v nedeľu u nás v herni aj ďalšie kolo Kanianskych biliardových hier.

 

Slovenský pohár, , 4. kolo, Ružomberok, 33 hráčov

Na turnaji som nebol, takže veľa o ňom nepopíšem – finále Koniar-Polách je v podstate oačakávané, aj s tesným priebehom (tentoraz 9:8 pre Jakuba), ani 3. miesto Kölesa nie je nejaké prekvapenie. Za týmito stálicami sa však objavujú staré aj nové mená, ako Štofko (3. miesto), Babjak, Sedmík, Michač a Priesol, ktorí tentoraz doplnili osmičku najlepších.

 

Kompletné výsledky nájdete na:

http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/?TournamentID=337&ActionID=4

 

Kanianske biliardové hry, 7. kolo

Hra č.9, 7 hráčov

Keďže nás bolo z rôznych príčin ozaj málo, hrali sme každý s každým, aby sme si aspoň dobre zahrali. Vyhrať sa napokon podarilo mne, ale bola to šťastná výhra – úplne v poslednom zápase sme sa strtli s Tomášom Krovinom, obaja sme boli bez prehry a tak víťaz nášho duelu sa zároveň stal aj víťazom turnaja. Hral som dosť zle, prehrával som 2:4 a už bol jasný koniec, ale Tomáš nedal deviatku takmer napriamo (ale s bielou na mantineli), potom som nejako vyrovnal na 4:4. V rozhodujúcej hre som mal z ruky na jednotku a išiel som po deviatke, hoci kombinácia nebola extra ťažká, ako sa dalo čakať pri úrovni mojej hry, nedal som. A ešte som aj deviatku nastavil pri jamku, takže Tomáš ju skúsil hrať karambolom, lenže biela sa prešuchla poza deviatku do jamky. No a ja som sa ulakomil hrať na 3 chyby, keďže jednotka pristála pri iných dvoch guliach a ponúkala lacnú, ale pritom ťažkú zášivku – a taktika vyšla... Dobrú formu z turnaja UBC juniorov potvrdil Filip Foltán, ktorý prehral len so mnou a s Tomášom (za stavu 4:4 nedal deviatku...)

Snooker, 9 hráčov

Opäť sa stalo, že na snookri bolo hráčov viac, ako v biliarde. Pri našej úrovni hry sa ukázalo, že tréning a prax na snookri má pramalú váhu, keďže vo finále boli Krovina so Špirekom, ktorí boli na snookrovom turnaji prvýkrát tohto roku... Vyhral Krovina, na tretie miesto sa podarilo dostať mne.

 

Kompletné priebežné tabuľky nájdete v príslušnej sekcii stránky

 

Ďalší program:

Najbližší víkend, v sobotu 27.9. je na programe ligové kolo, v ktorom naša rezerva privíta K8 Buldogs Trenčín. O týždeň neskôr bude bohatý víkend – v sobotu aj nedeľu budú dvojdňove MSr juniorov v Ružomberku, v hre č.9 aj č.10, po oba dni budú aj Majstrovstvá Elite & Snooker Biliard Bratislava v snookri a v nedeľu Snior cup v hre č.10 v Bratislave.

Posledná úprava Utorok, 30 September 2014 16:10
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok