mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes56

Online : 6
Vaša IP : 54.91.19.62
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 48/2013
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 02 December 2013 00:00

Vložené 9.12.2013

Zdravím, nestíham, zatiaľ sú na stránke kompletné tabuľky Kanianskych biliardových hier po včerajšom poslednom kole

Viac neskôr (kedy, neviem, možno dnes a možno nie...)

  

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

u nás boli tento víkend na programe posledné tohtoročné MSr, konkrétne v hre č.9. Vo svete beží jeden z najväčších snookrových turnajov, UK Championships.

 

MSr v hre č.9, Ružomberok, 42 hráčov

V Ružomberku sa konečne zišla slušná účasť, 42 je pri poslabších účastiach na posledných turnajoch povzdbudivé číslo. Z nášho klubu boli na MSr traja zástupcovia. Leo Švec z našej rezervy mal dosť ťažký žreb – v prvom kole Daubner 3:7 a na prehratej strane Mihok 4:6. Leo hral podľa vlastných slov dobre, ale na víťazstvá to nestačilo. Peťo Leitman v poslednej dobe netrénuje a na hre to bolo poznať – nečakané chyby ho stáli lepší výsledok s Priesolom (4:7), potom zahral 2 zápasy výborne (Veis 6:2, Robert Latika 6:2), ale potom prišlo opäť zaváhanie a nečakané chyby s Konárikom, ktoré prispeli k prehre 4:6. Konečné 9. miesto je slušný výsledok. Najďalej sa dostal Tomáš Krovina – až do štvrťfinále – tam však prehral s Hajdúchom hladko 7:2 a tak sme skončili tento rok bez medaily z MSr jednotlivcov.

Vyhral opäť Koniar (finále 7:3 s Klobučníkom) a získal tak svoj druhý titul medzi dospelými. Vo štvrťfinále skončil nečakane Polách, ktorý prehral hladko 1:7 s domácim Legerským. Na 3. mieste skončili teda Legerský a Hajdúch.

 

 

Zo sveta

 

UK Championships, snooker

Jeden z tradičných a vážených snookrových turnajov (jeden z tzv. „BBC event“ – čiže turnajov, ktoré vysiela aj BBC – okrem tohto ešte Masters a Majstrovstvá sveta) sa začal minulý týždeň. A tento rok netradične – hrá sa 2 týždne a rovnakým spôsobom ako Grandslam v tenise – 128 hráčov, jednoduché KO.

V 1. kole zo známejších hráčov vypadli Doherty, Dale, Ford, Day, Fu (s neznámym Travisom 5:6), Cope či  Gould.

V 2. kole sa zatiaľ veľké prekvapenia nekonali, až na hladkú prehru Ebdona s Morrisom – zatiaľ však nehrali Selby, Robertson a O’Sullivan.

Tento týždeň bude turnaj pokračovať a vyvrcholí cez víkend – od tohto týždňa je aj slušné pokrytie na Eurosporte

 

 

Ďalší program:

Najbližší víkend, v sobotu 7.12. je na programe aj posledné kolo v druhej lige – naša rezerva cestuje do Ružomberka, kde bude hrať proti miestnemu Predators Aréna. V nedeľu je aj posledné kolo Kanianskych biliardových hier, hráme hru č.9 a snooker, v oboch turnajoch dvojnásobné bodovanie, tešíma sa na vašu účasť. O týždeň neskôr, 14.-15.12.  je na programe Masters.

Zaujímavé to bude vo svete – už od dnes sa hrá dlho očakávaný, jubilejný, 20. Mosconi cup. Od štvrtku sa hrá aj posledný tohtoročný Eurotour, no a UK Championships v snookri som už spomínal.

 

Posledná úprava Pondelok, 09 December 2013 11:11
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok