mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes85

Online : 3
Vaša IP : 3.142.199.138
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

20.4. Slovenský pohár, 4. kolo, Galaxia Bratislava

20.-21.4. LINEAS 3, Prešov (snooker)

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 41/2013
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 14 Október 2013 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

fíha, to bol víkend... Tak poďme rýchlo na to

 

6. kolo ligových súťaží

Naše družstvo nastúpilo proti K8 Trenčín – a zatiľ čo Trenčania nastúpili v očakávanej zostave Horný, Balcár, Hladký, na našej strane som nečakane nastúpil aj ja – no nedalo sa inak, už máme jeden zápas odložený a Peťo Leitman robí v zahraničí...

V hre č.8 Horný zdolal Krovinu 7:5, ale ostatné 2 zápasy sme vyhrali my – Kubán porazil Hladkého 7:1, mne sa tiež po rozpačitom začiatku podarilo spresniť hru a otočiť z 3:4 na 7:4. Aj deviatku sme vyhrali 2:1 – potešil najmä Krovina, ktorý napriek tomu, že prehrával s Hladkým už 1:6, dokázal zápas otočiť a vyhrať. Vyhral aj Kubán s Balcárom. Ja som hral s Horným a po celkom dobrom začiatku, keď som viedol 5:3, som mal v stredu zápasu výpadok – a úplne zbytočný: práve za stavu 5:3 som nedal nie veľmi ťažkú deviatku, pri ktorej som mal pocit, že zle mierim, ale som sa nepostavil a nepremieril, a v nasledujúcej hre som 2x nedohral primitívnu 3 guľovú dohrávku. A tak namiesto toho, čo mohlo byť 7:3 pre mňa bolo 5:5, navyše som stratil istotu, Horný hral dobre – a šup, 5:8. Potom som ešte dotiahol na 7:8, ale v ďalšej hre som si nenahral na deviatku, skúsil som mantinel, ktorý som nedal a Horný nie zrovna ľahkú deviatku áno. Takže pred 10tkami 4:2 pre nás.

V desiatke sa Balcár s Krovinom naťahovali až do poslednej hry – nakoniec si darček k narodeninám vybojoval Balcár (ešte raz všetko najlepšie, Ferino). O našej výhre rozhodol Kubán – po zlom začiatku začal hrať veľmi takticky, často zašíval a Horného úplne vyhodil z rytmu, ten niekoľko hier nedal ani jednu guľu (na stôl chodil len na zášivky...) a Michal zápas otočil. Ja som svoj zápas s Hladkým nedohral – viedol som 4:1, potom som začal kaziť posledné gule a Hladký aj svojou zlepšenou hrou otočil na 6:4. Za tohto stavu, keďže už o našej výhre bolo rozhodnuté a Tomáš Krovina sa ponáhľal som zápas vzdal.

Akokoľvek, zápas sme vyhrali, hádam sme už zachránení a dokonca je ešte aj šanca na medailu – takže všetko je v poriadku a uvidíme, ako sa to celé vyvŕbi.

 

Senior cup 4. kolo, Trenčín, 10 hráčov

Aj inokedy hojne navštevovaný senior cup mal tentoraz len 10 účastníkov, ale aspoň si všetci z chuti zahrali – hrali sa 2 skupiny po 5, z nich prví štyria išli do štvrťfinále. Vyhral Zdenko Lisík, gratulujeme. Výsledky nájdete na novej stránke SBiZ http://www.onlinebiliard.sk

 

Kanianske biliardové hry, 8. kolo

Hra č.10

Aby som nehovoril, že len na akciách SBiZ bolo málo ľudí – aj u nás sa zišlo len 8 skalných, z toho až polovica bola z ďaleka (3x Bystrica a Sebechleby). Ale aj my sme si dobre zahrali, hralo sa minimálne do 5. Do semifinále sa prekvapivo nedostal Matúš Hromádka, ktorý najprv prehral s Veisom a potom aj Tomčom (o postup z prehratej strany, 5:6). V semifinále som hral ja s našim juniorom Filipom Drexlerom, ktorý opäť ukázal, že má talent – stačila chvíľka, a bolo zo 4:0 hneď 4:3 a popravde som bol rád, že som nakoniec vyhral 6:3. V druhom Veis porazil Tomča. O tretie miesto sa Filip snažil, ale napriek peknej hre prehral. Vo finále som ja dobre začal, viedol 3:1, ale stalo sa to isté, čo v sobotu – zbytočne a nepochopiteľne som dal desiatku s bielou (bolo fakt umenie dať bielu z tej pozície do tej jamky – ale ja som to dokázal ...), zápas sa vyrovnal až dospel do rozhodujúcej hry. V nej ma Braňo zašil na 5ku, síce som zapísal, ale Braňo, napriek tomu, že si nenahrával a musel hrať čím ďalej tým ťažšie gule, stôl dohral a pokazil mi double :-)

Ale ani ma to nejako nemrzelo – hral pekne a vyhrať si zaslúžil, a niekoľkokrát ma úplne vyviedol z miery tým, čo všetko dokázal zapísať... Skrátka to bol aj napriek nižšiemu počtu hráčov fajn turnaj

Snooker, 6 hráčov

Turnaj sa mi podarilo vyhrať, vo finále s Tomčom. Tretí skončil Veis. Neviem, čo sa dialo, ale včera mi snooker išiel – hral som celkom vysoké nábehy – napr. s Filipom Drexlerom som vyhral po dvoch nábehoch (24+43 – hrali sme do 60), aj potom sa mi nejaké 20+ či 30+ podarili, čo je na moju inak defenzívne ladenú hru až neúrekom :-)

 

 

 

Eurotour, Severný Cyprus

Hm, aj na Eurotouroch býva viac ako 105 hráčov – nuž, ale Severný alebo Turcký Cyprus je ešte stále háklivá politická téma a tým aj destinácia – veď si len všimnite štartové pole – Grékov, ktorí to majú na skok, by ste tam márne hľadali... Inak už druhý Eurotour tento rok vyhral Stepanov, ktorý je už len 5 bodov na druhom mieste rebríčka za Feijenom, ktorý skončil tu tretí. Stepanov podľa vlastných slov na tréningoch nič nemenil, ale len dozrel. A ja kedy dozrejem? :-)

 

Výsledky do 32ky:

Feijen, Niels    9 vs 7   Teutscher, Marco    

Gerwen, Andreas    6 vs 9   Melling, Chris    

Petroni, Fabio    8 vs 9   Koshovyi, Artem  

Hybler, Roman    9 vs 5   See, Huidji   

Putnik, Ivica    5 vs 9   Diaz-Pizarro, Francisco  

Drago, Tony    9 vs 4   Sprangers, Stefan   

Gama, Manuel    5 vs 9   Makkonen, Petri  

Stepanov, Konstantin    9 vs 5   Bijsterbosch, Marc   

Peach, Daryl    5 vs 9   van den Berg, Nick    

Bruynooghe, Noel    5 vs 9   Muratore, Bruno    

Malai, Nick    9 vs 1   Trabelsi, Mustapha      

Babica, Radoslaw    9 vs 8   Larsson, Tomas    

Gray, Mark    4 vs 9   Aarts, Ivo  

Burford, Phil    9 vs 7   Chawki, Jim    

He, Mario    6 vs 9   Corrieri, Daniele  

Ouschan, Albin Jr.    9 vs 5   Majid, Imran   

 

16tka

Feijen, Niels    9 vs 1   Melling, Chris    

Koshovyi, Artem    9 vs 8   Hybler, Roman   

Diaz-Pizarro, Francisco    9 vs 8   Drago, Tony   

Makkonen, Petri    2 vs 9   Stepanov, Konstantin  

van den Berg, Nick    7 vs 9   Muratore, Bruno  

Malai, Nick    7 vs 9   Babica, Radoslaw

Aarts, Ivo    9 vs 3   Burford, Phil   

Corrieri, Daniele    9 vs 4   Ouschan, Albin Jr.   

 

štvrťfinále

Feijen, Niels    9 vs 6   Koshovyi, Artem   

Diaz-Pizarro, Francisco    8 vs 9   Stepanov, Konstantin  

Muratore, Bruno    9 vs 8   Babica, Radoslaw     

Aarts, Ivo    3 vs 9   Corrieri, Daniele  

 

semifinále

Feijen, Niels    3 vs 9   Stepanov, Konstantin   

Muratore, Bruno    8 vs 9   Corrieri, Daniele  

 

finále:

Stepanov, Konstantin    9 vs 7   Corrieri, Daniele  

 

 

Ďalší program:

Najbližší víkend sú v sobotu 19.10. na programe ligové súťaže – ale len pre II. ligu – naše družstvo hrá vonku proti družstvu Aréna 2007 Ružomberok. O týžďen neskôr sú v sobotu 26.10. na programe kvalifikácie na MSr v hre č.8 a v nedeľu potom finálová časť v Ružomberku. Ale v sobotu 26.10. je aj juniorský turnaj o Majstra Pardubíc v hre č.8.

Posledná úprava Pondelok, 14 Október 2013 13:21
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok