mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes145

Online : 4
Vaša IP : 18.222.69.152
MOZILLA 5.0,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

27.4. 3.kolo Junior cup, Senica

4.5. Challenge cup, 2. kolo, Trenčín

5.5. Kanianske biliardové hry, 5. kolo, hra č.8

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 24/2013
Napísal Roman Čertík   
Utorok, 18 Jún 2013 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

včera som nemal na písanie ani pomyslenia aj napriek tomu, že písať je o čom.

 

Reality Alpia cup, Ružomberok, 47 hráčov

Dobre dotovaný turnaj prilákal do Ružomberka zaujímevé mená – Gavenčiak či Žalman z Česka, poľský Majster Európy Kaplan, či jeho krajan Zajac, naša špička (Polách, Klobučník, Koniar, Koles), zastúpené boli aj výborné poľské ženy či dievčatá – najlepšia z nich, Ewa Bak, skončila dokonca na 9. mieste – spoločne napr. so Žalmanom a Klobučníkom. Turnaj vyhral jeden z favoritov, Gavenčiak, ktorý vo finále zdolal Zajaca – ten vo štvrťfinále vyradil ďalšieho veľkého favorita, spomínaného Kaplana. Naši boli hneď v závese – o 3. miesto porazil Koniar Mrvu. Osmičku najlepších ešte doplnili Polách, Koles a Deák.

 

Dohrávka II.liga

Naše druholigové družstvo nastúpilo na odložený zápas proti Predators Aréna Ružomberok. Výsledok je jednoznačný v prospech hostí 0:9, ale mohlo to byť aj vyrovnanejšie – naši totiž prehrali všetky vyrovnané zápasy. „Preborníkom“, a to určite nechceným bol Leo Švec, ktorý prehral hru č.8 6:7, hru č.9 7:9 a hru č.10 7:8 – keď v hre č.10 viedol celý zápas a prvýkrát prehrával až pri konečnom stave... A ešte aj Filip Drexler pridal tiež taký zápas – v hre č.10 7:8. Nevadí, chlapcom to raz určite výjde

 

Kanianske biliardové hry

Hra č.8, 15 hráčov

Turnaj vyhral Peťo Leitman, ktorý vo finále zdolal Veisa hladko 4:0. Ja som po prehre v semifinále s Veisom (prehra nemrzí, ale tá hra... Festival zahodených šancí (čierna na priamo), zlých rozhodnutí a hlúpostí + ruka ide inak ako hlava myslí – to je zlý pocit) skončil na 3. mieste, spolu s Leom Švecom, ktorý si napravil chuť po sobote tesných prehier a konečne prelomil bariéru a dostal sa v Kanianke na „pódium“.

Snooker, 8 hráčov

Hrali sme jednoduché KO celú hru. Zaujímavý zápas s mali s Jojom Jantoškom – najprv viedol o 30 bodov a to už pri poslednej červenej – ale sám sa na ňu zašil, za rožtek rohovej jamky, brr, pár krát netrafil (vlastne nepár, hrávame na max. 3 fauly) a dal mi šancu. Potom som si inými zášivkami vybudoval náskok a ten sa mi napokon podarilo uhájiť. Napokon sme sa do finále opäť dostali s Peťom Leitmanom, ktorý to opäť vyhral. Na 3. mieste skončil Pastucha.

 

Tabuľky po 6. kole nájdete na príslušnom mieste stránky

 

 

Snooker, AT1, Yixing Open, Čína

Pred veľkým turnajom Wuxi Classic mali hráči príležitosť rozohrať sa na menšom turnaji zo série Asian Tour. Bodovaný turnaj prvý krát vo svojej kariére vyhral Joe Perry, ktorý vo finále zdolal Selbyho 4:1 – zároveň mu tým zabránil po týždni sa vrátiť späť na 1. miesto rebríčka.

 

Výsledky od 16ky

Mark Selby 4 v 3 Matthew Selt

Xiao Guodong 1 v 4 Liu Chuang   

Scott Donaldson 4 v 2 Andrew Pagett

Dechawat Poomjaeng 0 v 4 Tian Pengfei

Robert Milkins 2 v 4 Joe Perry

Jack Lisowski 3 v 4 Cao Yupeng

Alex Davies 1 v 4 Yu De Lu     

Alan McManus 4 v 2 Ding Junhui

 

štvrťfinále

Mark Selby 4 v 0 Liu Chuang  

Scott Donaldson 4 v 3 Tian Pengfei

Joe Perry 4 v 3 Cao Yupeng

Yu De Lu 1 v 4 Alan McManus

 

semifinále

Mark Selby 4 v 0 Scott Donaldson

Joe Perry 4 v 2 Alan McManus  

    

 

finále

Mark Selby 1 v 4 Joe Perry 

 

Ďalší program:

V sobotu 22.6. je na programe ligové kolo v II. lige – naše družstvo privíta doma WAX Martin. A celý týždeň beží WUXI Classic – prvý veľký turnaj novej sezóny na medzinárodnej scéne. No a aby sme neboli pozadu, od 21.6. do 23.6 sú na programe aj Majstrovstvá Slovenska v snookri – v Obchodnom centre Bottova v Bratislave-viac informácií na www.snooker.sk

Posledná úprava Utorok, 18 Jún 2013 09:33
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok