mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes120

Online : 3
Vaša IP : 3.85.85.246
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 19/2013
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 13 Máj 2013 00:00

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

tento týždeň krátky mix z domova aj zo sveta.

 

II.liga, 6. kolo

Naši mladí chlapci sa stretli v 6. kole doma s popredným druholigovým družstvom K8 Buldogs Trenčín (momentálne na čele neúplnej tabuľky s jedinou prehrou zo 6 zápasov) a podľa očakávaní na svojho súpera nestačili. Tentoraz to bolo na nulu – 0:9, keď sa bodovať nepodarilo ani najskúsenejšiemu Leovi Švecovi. Chlapci by si z prehry nemali robiť ťažkú hlavu, ich čas ešte len príde – mali by však vytrvať v tréningovom úsilí a lepšie výsledky budú postupne prichádzať.

 

Kanianske biliardové hry

Hra č.10, 13 hráčov

Vzhľadom na to, že sme účastníkov zháňali na poslednú chvíľu - zabudol som dať na hlavnú stránku do programu upozornenie, a tak nemálo hráčov o turnaji nevedelo, hoci termín je známy už dlhšie. Nevadí, na budúce si dám väčší pozor. K samotnému turnaju – myslím, že bol na slušnej úrovni, boli dobrí hráči a dobre sme si zahrali. Do finále sa napokon prebojoval Peťo Leitman, a podarilo sa tam dostať aj mne – aj keď popravde, s mojou včerajšou hrou – ani neviem ako. Hral som zle a v niekoľkých zápasoch som mal na mále (s Mokrým z 0:3 na 5:3, s Matúšom Hromádkom s odretými ušami 5:4 a podobne 5:4 (z 0:3) aj s Jojom Jantoškom). Vo finále som však hral o voľačo lepšie a podarilo sa mi ujať vedenia 3:1. Peťo otočil na 4:3 aj za pomoci dvoch pekných kombinácií a keď som mu nechal z ruky hrateľnú kombináciu 1-10, myslel som, že je po zápase. Ešte však nasledovala zápletka – Peťo ju nedal, ja som vyrovnal na 4:4 a v rozhodujúcej hre som to mal rozohraté na výhru – zle som si však nahral na 5ku, tú som síce dal mantinelom, ale zo 6tky som si mizerne nahral na 7ku. Aj som zle zašil, Peťo ju dal, ale biela mu takmer spadla biela – zostal v jamke, na 8ku hral istotu, ja tiež, Peťo ťažkú osmičku dal, ale nenahral si na 10tku, potom sme ju 2x obaja nedali (ani jedna ľahká) a napokon ju Peťo na 3 pokus dal. Na treťom mieste skončil Veis, ktorý tesne 5:4 zdolal Jantošku – obaja hrali včera pekne.

Snooker, 12 hráčov

V snookri opäť vyhral Peťo Leitman, tentokrát vo finále s Tomčom. Na 3. mieste skončil Hronček a ja. Snooker som veľmi nesledoval a o mojich zápasoch nechcem písať, aj keď boli všetky zaujímavé – dosť som o sebe písal vyššie.

Aktuálne priebežné tabuľky nájdete v príslušnej sekcii stránky.

 

Best of East, Czechian 10 ball open, 68 hráčov

Ako obyčajne, najviec bolo hráčov a hráčok z Poľska, zastúpené boli aj Ukrajina, Rusko, Bulharsko, Izrael, Anglicko, dokonca aj Irak, samozrejme domáci a bolo zastúpené aj Slovensko, konkrétne na turnaji boli Pindiak a Štofko, obaja obsadili vo svojich skupinách nepostupové, 4. (Pindiak) resp. 3. miesto (Štofko)

V 32ke tiež ako je zvykom boli najpočetnejšie zastúpení Poliaci, ale hojne boli zastúpení aj domáci. Do štvrťfinále sa dostalo 6 Poliakov, domáci Hajdovský a Ukrajinec Patsura. Po výsledkoch M. Derek – Hajdovský 7:3, Kaplan – Patsura 7:2, Skowerski – K. Piekarski 7:0 a M. Skoneczny – Babica 7:3 bolo semifinále už čisto poľskou záležitosťou. Tam sa presadili Skowerski (-Skoneczny 7:2) a Kaplan (-Derek 7:4), vo finále potom v zápase klubových spoluhráčov dominoval Kaplan po výsledku 7:3.

 

Kompletné výsledky nájdete na:

http://www.bilard-sport.pl/wyniki_best.php?turniej_id=278&grupa=0

 

 

Ďalší program:

V sobotu 18.5. sú na prohrame Majstrovstvá Slovenska juniorov v Ružomberku, hádam aj s našou účasťou. O týždeň neskôr, v sobotu 25.5. sú na programe ligové súťaže – v extralige bude hrať naše družstvo vonku proti obhajcovi titulu z Komárna, rezerva bude hrať doma s družstvom Predators Aréna Ružomberok.

Posledná úprava Pondelok, 13 Máj 2013 11:47
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok