mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes66

Online : 3
Vaša IP : 3.91.19.28
,

Podporuju nás

Náš Biliardový klub je v plnej podpore obce Kanianka.
Reklamný prúžok
>> Ď A K U J E M E <<


Najbližší program

6.-7.4. Federal cup, PoolSTar Topoľčany

7.4. Kanianske biliardové hry, 4. kolo, hra č.9

 

Letný Turnaj Dvojíc – POINT Trenčín hra č.9
Spravodaj víkend 6/2013
Napísal Roman Čertík   
Pondelok, 11 Február 2013 00:00

Náš klub je tento rok registrovaný ako príjemca 2% z dane. Ak by chcel náš klub týmto spôsobom podporiť, budeme radi.

Za každý príspevok vopred veľmi pekne ďakujeme.

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

 

tento týždeň je toho pomenej, vo svete som nič extra zaujímavé nenašiel, takže krátko k dvom udalostiam z domova.

 

Ligové súťaže

Extraliga

Naše družstvo v nedeľu odohralo svoj odložený zápas 1. kola – zhodou okolností s tým istým súperom, ako posledné kolo minulého ročníka, s Alpiou Martin, s ktorou sme minulý rok až do posledného kola bojovali o 3. miesto. Naše družstvo sa pred začiatkom súťaže posilnilo o Michala Kubána, skúseného a kvalitného hráča, namiesto doteraz nevýrazných hráčov na mieste trojky. Aj napriek tomu sme čakali vyrovnaný zápas, výsledok 7:2 v náš prospech proti silnému protivníkovi je teda pozitívnym prekvapením. Peter Leitman aj Tomáš Krovina uhrali po 3 body, Michal Kubán jeden – je ale zaujímavé, že svoj jediný bod uhral proti Daubnerovi, ktorý tak neuhral ani jediný bod v ligovom zápase po veľmi, veľmi dlhej dobe – chalani mi našepkávali, že je to hádam 20 rokov (čo sa mi až veriť nechce). Či už je to 20 alebo menej, pre nás je dôležitý úspešný štart do tejto skrátenej sezóny – pri len 7 zápasoch je veru každý bodík aj v skóre veľmi dôležitý.

 

 

Senior cup, 1. kolo, Zvolen, 30 hráčov

30 hráčov na čisto seniorský turnaj je výborná účasť. Vyhral Zaiček, ktorý sa síce po prehre s Cuninkom dostal na prehratú stranu, ale tam prekonal krízu (3 zápasy najtesnejším rozdielom – vs. Z. Lisík 4:3, Vích 4:3 a Krommel 5:4), v semifinále vrátil Cuninkovi prehru (5:2) a vo finále nedal šancu Šoltisovi 5:0 (Šoltis zdolal v semfinále Sedmíka 7:3). Kompletné výsledy aj pavúka nájdete na stránke SBiZ.

 

Ďalší program:

V sobotu 16.2. bude 2. kolo ligových súťaží 2013 – len pre druhú ligu, naša rezerva hrá vonku s Dolným Kubínom. O deň neskôr 17.2. je na programe 2. kolo Kanianskych biliardových hier. O týždeň neskôr 23.2. bude 1. kolo Slovenského pohára – zmenilo sa však miesto – bude v Trenčíne.

Len pripomínam, že tento týždeň (11.-18.2.) je Welsh Open v snookri, ako obyčajne bohato pokrytý vysielaním na Eurosporte.

 

Posledná úprava Pondelok, 11 Február 2013 10:34
 

Priestory pre klub poskytuje

Reklamný prúžok